2019-10-02 05:25:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma konfliktusba keveredhet

Napi horoszkóp október 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold átlépett a Nyilas jegyébe, ez az ön kilencedik sorsterülete, a hangsúly a függetlenségen, az új tapasztalatokon van. A mai napon hajlamos a kalandozásra vagy egy kis kirándulásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr az ön hatodik sorsterületén halad át, ez kiváló helyzet az élet mindennapi részleteinek rendezésére. Ma nyitottá válik az elvontabb, filozofikus kérdések iránt is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold átlépett a Nyilasba, az ön hetedik sorsterületére, a személyes és szoros üzleti kapcsolatai most kiemelkedően fontosak az ön számára, és minden bizonnyal gyümölcsözőek is, mert a Jupiter is a közelben van, amely nagy szövetségese önnek. Fokozott szüksége van a másokkal való kapcsolattartásra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma egészségügyi panaszai lehetnek. Ne terhelje magát túl hosszú túrákkal, főleg ha nincs is edzésben. A masszázs nagyon jót tesz, lazítja a görcsös izmokat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ötödik sorsterületén vonul át a Hold, most magabiztosabbnak érzi magát, igénye van rá, hogy meghallgassák, lássák önt és észrevegyék. A kikapcsolódás, a hobbi, a romantika és minden, ami örömet nyújt, most sokkal fontosabb az ön számára, mint általában.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz az ön második sorsterületén vonul át, úgy, hogy közben kvadrátot alkot a Plútóval, ez nagyon mély hatást gyakorol a szerelmi életre, a meglévő kapcsolatokban felmerülhetnek a hatalmi és irányítási kérdések. Ultimátumok, hirtelen döntések jellemzik ezt a bolygóállást.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz-Plútó kvadrát az ön első és negyedik sorsterületével kapcsolódik. Az ön problémája ingatlannal kapcsolatos vagy pedig idős szülei szorulnának ápolásra, jelenleg nem tudja megoldani ezt a kérdést.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön testvéreivel vagy szomszédságával viaskodik, a megegyezés még beletelik egy kis időbe. Vagy lehet, hogy vannak félbe maradt tanulmányai, amiket jó lenne, ha be tudna fejezni, vagy ismét felvehetné őket és végre pontot tehetne az ügy végére.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Félbehagyott iskolái várnak befejezésre, testvére és ön között sor került valamilyen igazságtalan lépésre, tegyen meg mindent a helyzet rendezéséért.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók jelzése szerint a tartalmas kapcsolatok felvirágoznak, a rosszakat pedig leépíti. Munkájában nagyon termékeny nap ez a mai, szinte mindenért kárpótolja. Új munkába viszont ma ne kezdjen, hanem az eddigieket fejezze be.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érzelmileg fogékonyabbá válik mások pillanatnyi lelkiállapotára és ez eredményesebbé teszi nyilvános szerepléseiben. Az aprólékos, precíz munka nem fogja lázba hozni, de ma jól tud együttműködni az emberekkel és könnyen meggyőzheti őket saját nézeteiről.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars még a hetedik sorsterületén vonul át, óvakodni a kell az éles szerszámoktól és a veszélyes emberektől. Konfliktusba keveredhet, személyes összetűzésre is sor kerülhet a mai napon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: